Elke reclamevlucht wordt op maat gemaakt. Hiervoor verzoeken wij u dan ook uw wensen te mailen en sturen wij u een offerte.

Voor de ondernemer
Tijdens evenementen of bijzondere manifestaties, in de zomerperiode langs de kust van Nederland en over de recreatiegebieden, of bijvoorbeeld als introductie van nieuwe producten.

Voor de particulier Privé een boodschap overbrengen zeker in deze Coronatijd. Wij kunnen nagenoeg boven elke locatie in Nederland vliegen. Wij helpen u ook graag met het bedenken van een originele tekst.

Huwelijksaanzoek
Huwelijksplannen? Luchtreclame is de manier om uw aanstaande echtgenote/echtgenoot op een verrassende en romantische manier ten huwelijk te vragen.

Bij goed weer kan luchtreclame 7 dagen per week worden ingezet.

Creatieve mogelijkheden

Standaard lettermateriaal
Wij beschikken over een 5.000 tal letters, cijfers en lettertekens. De standaard kleuren zijn zwart en rood. Het lettertype is kapitaal. De hoogte van de letters is 2 meter, de breedte is afhankelijk van de letter. Rond de 25 letters is doorgaans geen probleem, spaties niet meegerekend. Wenst u een langere tekst of een speciaaldoek, informeert u dan naar de mogelijkheden.

Zo nemen we de banner mee achter het vliegtuig.

 

 

luchtreclame Prijzen
Losse uren, inclusief tekst 24 letters € 365,- p/uur
Vanaf 1 tot 2 uur (aaneengesloten) € 359,- p/uur
Vanaf 2 tot 3 uur (aaneengesloten) € 349,- p/uur
Vanaf 3 tot 6 uur (aaneengesloten) € 335,- p/uur

Genoemde prijzen zijn excl. btw.